fbpx

Ledscherm op de beursstand van Marreyt Classic Cars

 In Toepassingen van ledschermen

Marreyt is een Belgische classic car-specialist die sinds 1990 actief is en vandaag een vooraanstaande speler is in het topsegment van de Britse en Italiaanse naoorlogse sportwagens. Aanwezigheid op de evenementen en beurzen van Interclassics is dan ook een must voor Marreyt Classic Cars. Die reeks klassieke autobeurzen strijkt onder meer neer in Maastricht, Valkenburg en Brussel.

Ledscherm op de beursstand: informatie en prestige

Op de Brusselse Classic Car Show van Interclassics wilde Marreyt extra in het oog springen met hun stand. Daarom zochten ze Led-Ad aan om op hun beursstand een scherm te installeren van 4,5 bij 2,5 meter. Het doel van het scherm was tweeledig: enerzijds konden ze informatie geven over de wagens in stock die niet op de beurs te zien waren, anderzijds draagt de aanwezigheid van zo een scherm bij tot het positieve imago van de dynamische firma die ze zijn. 

Ledscherm ook op beurzen in Parijs en Essen

En of Marreyt de aandacht van de bezoekers gelokt heeft. De eerste samenwerking werd zo succesvol geëvalueerd dat we ook op gelijkaardige beurzen in Parijs en het Duitse Essen de visuele ondersteuning van hun beursstand mogen behartigen.

De meerwaarde aan visibiliteit dankzij een ledscherm op een beursstand is onnavolgbaar.


Groot ledscherm huren om je beursaanwezigheid te versterken?

We kiezen samen een passend scherm voor jouw bedrijf en de beurs waar je aanwezig bent. Neem contact op met Stijn Roosemont
op +32 9 279 90 00, mail naar info@led-ad.be of stel je vraag via het contactformulier.
ledscherm ek voetbal