fbpx

EK 2021: ondanks de beperkingen zijn al onze ledschermen ingezet

 In Toepassingen van ledschermen

Er was heel wat te doen over de inzet van grote schermen naar aanleiding van het EK 2021, maar op de valreep heeft minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden in een omzendbrief toch de richtlijnen kenbaar gemaakt over de mogelijkheden om schermen te plaatsen. Kort samengevat: niet te groot, niet te luid en volgens de geldende buitenregels voor de horeca.

Twaalf ledschermen opgesteld bij voetbalclubs en horecazaken

Goed nieuws: alle schermen die in aanmerking kwamen binnen die regelgeving zullen de komende maand hun uurtjes voetbalzendtijd mogen kloppen. ‘Uiteindelijk hebben we toch een dozijn schermconfiguraties kunnen plaatsen over het hele land: van Destelbergen tot Bertrix, van Nazareth tot Maasmechelen’, vertelt zaakvoerder Stijn Roosemont. Over het hele land zullen de ledschermen van Led-Ad opgesteld staan bij voetbalclubs en horecagelegenheden en zullen de supporters – misschien in net iets mindere getale dan anders – de Rode Duivels naar de titel kunnen schreeuwen (maar niet te luid, dus).

Sportevenementen op groot scherm

Koning voetbal is zeker de grootste drijfveer om schermen te plaatsen, maar ook bij andere grote sportwedstrijden worden onze ledschermen weleens gevraagd. De sportkalender was even heel sluimerend, maar dit jaar komen er eindelijk toch weer een aantal mooie sportevenementen. Boek tijdig je ledscherm voor: 

28 juni – 11 julitennis, Wimbledon
2 juli – 25 juliwielrennen, Ronde van Frankrijk
11 juli – 1 augustusvoetbal, EK vrouwen
23 juli – 8 augustusOlympische Spelen in Japan
14 augustus – 6 septemberwielrennen, Ronde van Spanje
16 augustus – 31 augustushockey, EK in Nederland
30 augustus – 12 septembertennis, US Open

Groot scherm op sportevenementen

Ook organisatoren van sportwedstrijden zelf kunnen bij ons aankloppen. Een scherm is niet alleen een bron van informatie of beeld, maar kan ook een echte bron van inkomsten zijn als je de advertenties erop laat sponsoren. Zie het dus als een winstpost en niet als een kost. We waren ooit al actief met onze schermen in de Tour de France van 2019 of op de loopwedstrijd Antwerp Ten MilesGroot ledscherm huren tijdens een sportevenement?

We kiezen samen een passend scherm voor jouw bedrijf, horecazaak of vereniging. Neem contact op met Stijn Roosemont
op +32 9 279 90 00, mail naar info@led-ad.be of stel je vraag via het contactformulier.