fbpx

Staat u op het punt een groots evenement of ambitieuze campagne te organiseren?

Staat u op het punt een groots evenement of ambitieuze campagne te organiseren? Wilt u dat alle toeschouwers hier optimaal van kunnen genieten dankzij een hoogstaande visuele ervaring? Dan bent u bij LED-AD aan het juiste adres. Met een uitgebreid gamma aan kwalitatieve LED-schermen, een doorwinterd meesterschap waar het camerawerk betreft, een verregaande expertise op het vlak van beeldkwaliteit én een sterke focus op service, zorgen wij ervoor dat u dit belangrijke onderdeel van uw evenement met een gerust hart uitbesteedt.

Camerawerk

Regie

Seminaries

Live evenementen

Productvoorstellingen

Indoor & outdoor

Eender welk type evenement u organiseert, bij de creatie van de perfecte visuele ervaring komt heel wat kijken. Om uw spektakel op perfecte wijze in beeld te brengen, dient niet alleen de plaatsing en aansluiting van de schermen tot in de puntjes te worden voorbereid en uitgevoerd, u wilt natuurlijk ook niet dat er iets aan het oog van de camera ontsnapt. Daarom staat LED-AD u, van bij het prille ontspruiten van uw creatieve idee, graag met raad en daad bij. Samen met u gaan we op zoek naar het ideale concept voor uw evenement en kijken we wat nodig is om dit volledig tot zijn recht te laten komen.

Vervolgens wordt een plan opgesteld waarop de plaatsing van camera’s en beeldschermen duidelijk wordt aangegeven. Om niets aan het toeval over te laten, wordt ook de regie tot in de puntjes uitgewerkt. Deze grondige voorbereiding, in combinatie met een ruime ervaring die toelaat om zelfs de meest uitdagende verrassingen op te vangen, zorgt ervoor dat uw evenement of campagne voor al uw toeschouwers een ware lust voor het oog wordt.