fbpx

Bent u op zoek naar een manier om uw boodschap op een effectieve manier
onder de aandacht van een breed publiek te brengen?

Dan bent u bij LED-AD aan het juiste adres. Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om via kwalitatieve LED-schermen op strategische locaties maandelijksmeer dan 900.000 passanten te bereiken. Het brede bereik is echter niet het enige voordeel dat een samenwerking met LED-AD met zich mee brengt. Service en flexibiliteit zijn voor ons sleutelbegrippen. De dienstverlening naar onze klanten staat dan ook centraal. Dit vertaalt zich onder meer in de mogelijkheid om meerdere boodschappen in één enkele campagne te integreren.

Waarom kiezen voor advertising via LED-AD?

Flexibiliteit

LED-AD biedt u de mogelijkheid om heel wat variatie in uw campagne in te bouwen. Advertising via LED-schermen laat namelijk toe om meerdere beelden en zelfs boodschappen in uw road advertising te integreren. Hierdoor behoudt u de nieuwsgierigheid, zelfs bij dagelijkse passanten.

Effectieve campagnes

Onderzoek toont aan dat LED-advertising campagnes heel wat effectiever zijn dan andere, meer traditionele, advertentiemogelijkheden. Niet alleen trekt u tot 70% meer aandacht van de passanten, u houdt deze ook tot 60% langer vast. In combinatie met de uitgekiende plaatsing aan vertragingselementen in de wegeninfrastructuur zorgt dit voor een verhoogd succes van uw campagnes.

Professionele service

LED-AD biedt u niet alleen de mogelijkheid te adverteren via hoogkwalitatieve LED-schermen, maar helpt u ook bij het samenstellen van de perfecte advertising campagne. Dit betekent dat wij met u meedenken over de beste doelgroep, locatie en zelfs boodschap voor uw campagne.

Vrije locatiekeuze

Samen met u zoekt Led-Ad de perfecte locatie voor uw campagne. Dit kan op één of meerdere van de vaste LED-AD locaties, maar ook het huren van mobiele schermen op eender welke plaats in België of in het buitenland is perfect mogelijk.

U wenst ook succesvolle advertising campagnes op te zetten met behulp van een professionele partner?

Onze klanten

  • Door onze panden 'te koop' te vertonen op de LED schermen adverteren we op een andere manier dan onze collega's. We onderscheiden ons en onze klanten merken dat ook. logo_century21

    Hippodroom Century21
  • We zijn zeer tevreden over de samenwerking met de firma LED-AD, alles verloopt correct, het scherm is van goede kwaliteit. De reacties van klanten en prospecten zijn zeer positief. logo_hyundai

    Garage Beerlandt Hyundai
  • Bij LED-AD wordt er meegedacht met de klanten! Ze geven goede tips voor de zichtbaarheid van je publiciteit en zijn zeer flexibel. Samen met LED-AD overlopen we de planning voor het komend jaar en zij contacteren mij dan op het juiste moment, want door tijdsgebrek vergeet ik soms mijn deadlines, dus ben ik heel blij dat zij me dan contacteren. logo_volvo

    Liesbet Poelman Volvo Charels NV